Afyonkarahisar’ın üç dinamik ilçesinde görev yapan mülki idare amirleri, kariyerlerindeki önemli bir dönüm noktası için şehirden ayrılmaya hazırlanıyor. İçişleri Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek olan yabancı dil eğitimi ve yurt dışı programı kapsamında görev yerlerinden ayrılacak olan Dinar Kaymakam Vekili Serdar Cantepe, Hocalar Kaymakam Vekili Yunus Emre Altunkaynak ve Kızılören Kaymakam Vekili Mücahit Çetin, Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Vali Dr. Naci Aktaş’tan Kaymakamlara Teşekkür
Kabulde, kaymakamların ilçelerinde yürüttükleri projeler, yerel kalkınma çalışmaları ve kamu hizmetleri ele alındı. Afyonkarahisar genelindeki özverili çalışmalarından dolayı idari amirlere teşekkür eden Vali Dr. Naci Aktaş, mülki idare amirlerinin vizyoner gelişiminde yurt dışı eğitimlerinin büyük bir payı olduğunu vurguladı.
Yeni Dönem Yurt Dışında Başlıyor
Bakanlığın özel programı çerçevesinde yabancı dil yetkinliklerini artırmak ve uluslararası yönetim modellerini yerinde incelemek üzere yurt dışına gidecek olan genç kaymakamlar ise, Afyonkarahisar’da görev yapmaktan ve Vali Dr. Naci Aktaş’ın liderliğinde çalışmaktan büyük onur duyduklarını ifade ettiler.
Kabul, Vali Aktaş’ın kaymakamlara yeni başarılar temenni etmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.







Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!