Spor

Fenerbahçe Altay Bayındır ile yollarını ayırmıyor! Aksine tarihi bir teklif ile sözleşme yenileniyor

Gerek Super Lig’de gerekse de Avrupa’da yoğun mesai programına devam eden Fenerbahçe zor durumda kaldığı an da yönetimin devreye girmesi ile birlikte Ali Koç gündeme çıkıyor.

Başarılı kaleci Altay Bayındır’a son Karagümrük maçında yediği 4 gol sonrasında sosyal medyadan tebrik mesajları gelirken Fenerbahçe taraftarı adeta kaleciyi motive ediyor.

Fenerbahçe kalecisi Altan Bayındır’a destek mesajlarının yanı sıra maç sonrasında takım arkadaşlarının da verdiği tarihi destek gözler önüne serilirken, Teknik Direktör’ün ‘Olur Böyle Maçlar’ yorumu ile de adeta kalecisine sahip çıkıyor dedirtiyor.

Milli kaleci Altay Bayındır ile Fenerbahçe’nin sözleşmesi Haziran 2023’te bitecek iken, kulübün başarılı kaleciyi kaybetmek istemediği ve yeni sözleşme ile de gündeme çıkacakları iddia ediliyor.

Şu sıralar 500 bin TL aylık kazancı olan milli Kaleci Altay Bayındır ile Fenerbahçe kulübü yenileme anlaşması yapılacağını açıklaması herkesi rahatlatırken, kaleciye 4 yıllık zamlı bir fiyat verecekleri de belirtildi.

Milli Kaleci Altay Bayındır’ın dünya piyasa değeri 15 milyon Euro olarak açıklanırken, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Altay Bayındır’ın kafasını rahatlatmak adına şimdiden sözleşme şartlarını belirlemesi de spor gündeminde çok konuşuluyor.

 

Başa dön tuşu