Spor

Alanyaspor Antalyaspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasının ilk maçı Antalyaspor- Alanyaspor arasında gerçekleşecek olan  maç için futbolseverler araştırma yapmaya başladı. Futbolseverler tarafından maçın detaylarına ilişkin bilgiler araştırılıyor. Peki, Alantaspor-  Antalyaspor arasında gerçekleşecek olan maç ne zaman ve maçta eksik oyuncu var mı ? Hangi futbolcular forma giyemeyecek? Futbolseverler tarafından merakla araştırılan sorunun cevapları siz değerli futbolsever okuyucularımız için haberimizde.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Antalya derbisi için sayılı saatler kala heyecan git gide yükseliyor. Alanyaspor sahasında Antalya’yı misafir edecek. İki ekip birbirleriyle karşılaşmalarına çok az bir süre kala antrenmanlarını tamamladı. Alanyaspor, Süper Lig maçlarında kırmızı-beyazlılara karşı biri deplasmanda toplamda 4 galibiyet aldı. Misafir takımın ise toplamda 7 galibiyeti var. Peki, Alanyaspor Antalyaspor maçı ne zaman saat ve kaçta hangi kanalda? Süper Lig’in 10. haftasında Alanyaspor sahasında Antalyaspor’u misafir edecek. Alanyaspor- Antalyaspor arasında gerçekleşecek maçın hakemi kim? Alanyaspor- Antalyaspor maçı ne zaman ve  saat kaçta gerçekleşecek?

Süper Lig’de son 5 maçta galibiyeti  elde edemeyen  FTA Antalyaspor, Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını akşam yapacağı antrenman ile sonlandıracak. Kırmızı-beyazlı takımda sakatlıkları mevcut olan Ndao, kaleci Boffin, kart cezalıları Güray Vural, Shoya Nakajima ve Soner Aydoğdu rakipleri karşısında forma giyemeyecek.

 Antalyaspor- Alanyaspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Antalyaspor, rakibini yenerek 6. haftada 3 puan elde etmek istiyor. Cuma günü saat 20.00’da Kırbıyık Holding Stadyumu’ndak gerçekleşecek olan maçın hakemi merak ediliyor? Antalyaspor- Alanyaspor arasında gerçekleşecek olan karşılaşmayı ise Yaşar Kemal Uğurlu, Mehmet Kısal ve Ata Yıldırım hakem olarak görev yapacak.

İki takım bugüne kadar tam birbirlerine 36 kez rakip oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, rakibine karşı 36 maçta, 13 galibiyet, elde ederken 11 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

Geçen sezon oynanan iki karşılaşmayı Antalyaspor 3-0 ve 3-1’lik skorlar ile rakibini mağlup etmişti.

Ligde 9 puan ile 11’inci sırada yerini alan Corendon Alanyaspor ile 7 puanı olan 16’ncı sıradaki Fraport TAV Antalyaspor,14 Ekim günü karşı karşıya gelecek. Kırbıyık Holding Stadı’nda saat 20.00’da gerçekleşecek olan mücadele için nefesler tutuldu.

Alanyaspor Antalyaspor istatistikleri

  1. Akdeniz derbisinde Süper Lig’in 13. randevusuna hazırlanan temsilcilerden Corendon Alanyaspor, Süper Lig maçlarında kırmızı-beyazlılara karşı tam olarak 4 galibiyet aldı.
  2. Fraport TAV Antalyaspor’un ise turuncu-yeşillilere karşı 2’si deplasmanda olmak üzere tam 7 galibiyeti mevcut. Antalya takımları bir karşılaşmada ise gol atmadan berabere kaldı.
  3. Corendon Alanyaspor, Süper Lig’deki 12 karşılaşmada ise rakibinin 19 golüne karşı 14 defa ağları havalandırarak karşılık verdi.
  4. Ligde geçen hafta yaşanılan mücadelede ise, Corendon Alanyaspor deplasmanda Atakaş Hatayspor’a 1-0 mağlup olmuş, Fraport TAV Antalyaspor ise misafir ettiği Arabam.com Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak hanesine rakibi ile aynı kaderi paylaştı.
Başa dön tuşu