Magazin

Aleyna Tilki ağızları açık bıraktı! Elbise giydi ama iç çamaşırına kadar gözüküyor

Şarkıları ve kıyafetleri sık sık gündem olan Aleyna Tilki bu kez sınırları daha fazla zorladı. Siyah dantelli elbisesinden gözken iç çamaşırı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Detaylar haberimizin devamında…

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü popçu daha önceki paylaşımları yüzünden oldukça eleştirilmişti. Tilki daha önce kıyafetlerine yorum yapan takipçilerine, “Bu tweet, toplumun çok büyük bir bölümünün iç sesi. Yeni şarkımda bahsettiğim duygudan çok bir önceki İngilizce şarkımdaki iç çamaşırımın konuşulması hayatım boyunca yaşadığım tacizlerin devamı gibi! Benim ne giydiğimi değil de neyi hissettiğimi konuşan insanlara ihtiyacım var! Madem muhafazakardınız ve bir kız çocuğunun teşhir edildiğini düşünüyorsunuz o zaman ilgilenmeniz gereken şey kıyafetlerim değil duygularım olmalıydı! Ama siz iyiliği değil, insanların baskı hissetmeden yaşayabilmesini kısıtlamak ve onları daha çok travmatize etmeyi seçtiniz hep” şeklinde paylaşım yaparak tepki göstermişti.

Tangası ağızları açık bıraktı

Aleyna Tilki katıldığı bir davette siyah büstiyer ve altında dantelli eteği ile resmen şov yaptı. Kıyafetinin altına siyah tanga giyen Tilki sosyal medyada gündem oldu. Cesur pozlarını paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü şarkıcı takipçileri tarafından yine eleştirildi. Aleyna Tilki’nin bazı takipçileri  “Allah’ım sen bu kıza doğruyu göster”, “Keşke kıyafetlerinle değil de sesinle ön planda olsan” gibi yorumlar yaptı.

Başa dön tuşu