Magazin

Arka Sokaklar final mi yapıyor? Yapım Şirketi çekimleri durdurdu

Uzun yıllardır Kanal D ekranlarında yer alan fenomen dizi Arka Sokaklar çekimlerini durdurdu. Dizinin hayranlarını şoke eden kararı yapım şirketi verdi. Bu durum akıllara Arka Sokaklar final mi yapıyor? Sorusunu getirdi. Detaylar haberimizin devamında…

2006 yılında yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar çekimlerine 45 gün ara verdi. 17 yıldır ekranlardaki yerini koruyan fenomen dizi hala büyük ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Yapım şirketinin diziye ara vermesi ise kafaları karıştırdı.

Arka Sokaklar hayranlarına kötü haber

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu yer alıyor. Yeni sezonda Şevket Çoruh’un yer almaması hayranlarını oldukça üzmüştü. Aynı zaman Çoruh geri dönmek isterse diye de dizide açık bir kapı bırakmışlardı. Bu durum üzerine yılların dizisi olan Arka Sokaklar’ın çekimlerine ara vermesi de dikkat çekti. 17. sezonu ile yayına ara veren Arka Sokaklar’ın ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor. Şimdilik 45 günlük bir ara verdiklerini açıkladılar. Bir bölümlük bir stoğu bulunan dizinin daha sonraki haftalarda yayınlayacak yeni bir bölümü bulunmuyor. Daha önce de böyle bir ara verdiklerini söyleyen yapım şirketinin nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. Şimdilik final ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. 45 günlük aradan sonra dönüp dönmeyeceği ise merak ediliyor.

Başa dön tuşu