Magazin

Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ Beren Saat hakkında konuştu! Meğer…

Bir zamanların efsane dizi Aşk-ı Memnudan sonra ilk kez bir araya gelerek film çeken ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eski rol arkadaşı Beren Saat hakkında konuştu. Eşi Başak Dizer ile bir mekandan çıkarken görüntülenen yakışıklı oyuncu dizi ve rol arkadaşıyla ilgili söyledikleri şaşırttı.

12 yıl önce Aşk-ı Memnu’da Bihter ve Behlül karakterlerine hayat veren ünlü oyuncular uzun bir aradan sonra dijital bir platform aracılığı ile bir araya geldi. Kıvanç Tatlıtuğ, Amerika’da çekimi yapılan dizisi ve rol arkadaşı hakkında magazin muhabirleri ile sohbet etti.

“Beren ile çalışmak çok konforluydu”

Efsane dizinin ardından hiç bir arada görülmeyen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir araya gelerek hayranlarını heyecanlandırmıştı. 12 yıl boyunca herhangi bir projede denk gelmeyen ikilinin arası bozuk sanılıyordu. Görüşmedikleri düşünülüyordu. Bu durum üzerine ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un Beren Saat hakkında söyledikleri de şaşırttı. Yakışıklı oyuncu, “Çok güzel geçti. Harika bir film çektik. Beren ile çalışmak çok konforluydu. Zaman su gibi akıp geçti. Yurt dışında çalışmanın yer yer dezavantajları olsa da genel anlamda harikaydı” şeklinde konuştu.

Oğlu Kurt Efe’nin kime benzediği soruldu başarılı oyuncuya, “Evet benziyor. Sarışın ve renkli gözlü. Allah İsteyen herkese nasip etsin” dedikten sonra baba olmayı da,  “Düşünce yapısından tut, sabah kalkışlarım bile başka bir şekilde oluyor” sözleri ile anlattı.

Başa dön tuşu