GündemMagazin

Beren Saat Kenan Doğulu’yu herkesin içinde ağlattı! Sözleri damga vurdu

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu dün akşam “GQ Türkiye Men of the Year Ödülleri’nde “Yılın İkonu Ödülü” ne sahip oldu. Doğulu ödülünü eşi Beren Saat’ten aldı. Güzel oyuncunun yaptığı konuşma ise geceye damga vurdu. Detaylar haberimizin devamında…

Mutlu bir evlilikleri olan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti GQ Türkiye Men of the Year törenine damga vurdu. 2014 yılında dünya evine giren Beren Saat duygusal ve övgü dolu sözleri ile Kenan Doğulu’yu ağlattı.

Kenan Doğulu gözyaşlarına hakim olamadı

Beren Saat Yılın İkonu Ödülü’nü alan eşi için, “Şöyle bir şey düşünüyorum; galiba ikon olmak birazcık Kenan’ın ruhu ile ilgili bir şey… Müzikte de yarattıkları besteleri, yarattığı ikonlaşan soundu, sesi, ondan sonra gelenlere yol açan bir sürü fikri her şeyi biliyorsunuz zaten ama ben bugün şunu hissediyorum; çocukken aldığımız müzik dergilerinden çıkan o güneş kolyeyi göğsümde taşıyarak belki bugünün manifestosunu çocukluğumda da yapmıştım. Bizi bir araya getiren o sonsuz olasılıklara teşekkür ederim ve yaş aldıkça seksileşen yılın ikonuna bu ödülü verdiğim için çok mutluyum” şeklinde konuşma yaptı. Saat’in sözleri Kenan Doğulu’yu ağlattı. Eşinin övgü dolu sözlerine ünlü şarkıcı, “Seni seviyorum” şeklinde karşılık verdi.

Başa dön tuşu