Magazin

Bir zamanlar 140 kiloydu! Uraz Kaygılaroğlu dönüm noktasını anlattı, meğer…

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu meslektaşı Ceyda Düvenci’nin programına konuk oldu. Yakışıklı oyuncunun hayatına dair yaptığı itiraflar ise gündem oldu. Daha 21 yaşındayken 140 kilo olan Kaygılaroğlu nasıl zayıfladığını da açıkladı. Detay haberimizin devamında…

NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler adlı programa konuk olarak katılan Uraz Kaygılaroğlu Ceyda Düvenci’nin sorularını yanıtladı. Hayatına dair verdiği bilgiler ile ünlü oyuncu samimi itiraflarda bulundu.

Ceyda Düvenci sordu Uraz Kaygılaroğlu yanıtladı

Sefirin Kızı, Erşan Kuneri, Pis Yedili, Üç Kuruş gibi başarılı yapımlarda yer aldı. Bir zamanlar obezite olan oyuncu nasıl zayıfladığını ve hayatının nasıl değiştiğini anlattı.  Ceyda Düvenci “hayatın nasıl gidiyor?” diye sordu. Uraz Kaygılaroğlu, “İstediklerimi yaptığım, istemediklerimi yapmadığım bir dönemdeyim ve bu beni çok mutlu ediyor. Bunu planlamadım ama hayal etmiştim. Hayal ettiğim şeyin peşinden gittim” dedi. Düvenci ise, “Sana hayranlık duyuyorum. Bedensel değişimin, eski eşin Melis ile aranızdaki güçlü iletişim, babalığın ve oyunculuğun hepsi sende nasıl bir farkındalık yarattı?” şeklinde bir soru yöneltti. Yakışıklı oyuncu ise, “Melis ile ilk başlarda ufak tefek kavgalarımız olmuştu ama şimdi hem iki arkadaş olarak hem de anne baba olarak sağlıklı ilerlemesi beni çok mutlu ediyor. Fiziksel değişim benim için de şok edici olmuştu” diyerek cevap verdi.

Düvenci’nin “Küçük yaşlardan itibaren mi kilo problemin vardı?” dedi, Kaygılaroğlu, “Üniversitenin son yıllarında morbid obezite noktasındaydım. Bir kırılma anı oldu ve 21 yaşında 140 kilodayken diyetisyene gitmeye karar verdim. Zayıfladıkça giydiklerimi kendime yakıştırdım. Bende bir yaşam tarzına dönüştü. “Ailem beni her konuda destekledi. Ortaya alıp beni hep dinledi, annem, teyzem, anneannem, babaannem… Özgüvenli biri haline geldim. Çok kadınla büyümek çok güzel bir şey. Günlerde büyüdüm ben. Mutfakta büyüdüm. Lafın muhabbetin içinde büyüdüm. Hamamda büyüdüm, hamama gittim babaannemle, termal kaplıcaya gittim falan, görmemem gereken travmatik bir sürü anım var. Böyle bir ortamda büyüdüm” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu