Magazin

Dansözlükten moda tasarımcılığına! Asena’nın gelinleri podyuma çıktı

Bir zamanların ünlü dansçılarından olan Asena, sahneleri bırakıp moda tasarımcısı oldu. Oryantal dans denilince akla ilk gelen isimlerden olan ünlü isim evlendikten sonra her şeyi geride bırakmış ve sessiz sakin bir hayat yaşamaya başlamıştı. Asena kurduğu moda evinde ilk tasarımlarını sergiledi. Detaylar haberimizin devamında…

Hasan Dere ile dünya evine girdikten sonra Türkiye’den taşınan Asena, Almanya’da ‘Ashina Haute Couture by Asena’ adlı moda evini kurdu. Sessiz sakin bir hayat yaşamaya başlayan Asena bir süredir koleksiyon hazırlıyordu. İlk defilesini gerçekleştirdi.

İlk defilesi Türkiye’de oldu

Hazırlıklarını tamamlayan eski dansçı gelinlik üzerine olan tasarımlarını sergiledi. Defileyi Türkiye’de gerçekleştiren ünlü isim büyük ilgi gördü. Birbirinden ünlü sanatçılar yer aldı. Defilede Özge Ulusoy, Demet Şener, Gizem Özdilli ve Ece Gürsel gibi ünlü modeller dahil olmak üzere yaklaşık 40 manken podyuma çıktı. Asena defile sonrası, “Çok mutluyum, çok gururluyum. Almanya’da bu tarz etkinlikler olmuyor. O yüzden sahneyi, podyumu çok özlemişim. Ayrıca ne güzel dostlar biriktirmişim. Çok konuşulacak diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu