Magazin

Demet Özdemir Tuzak dizisine mi katıldı? Tuzak Oyuncu Kadrosu yenilendi o isim gündemde

Tuzak dizisi başlaması için gün sayılmaya başlandı. 3 kardeşin geçmiş hesaplaşmasının en ağırını yaşayacakları ve bunun ekranlara yansıyacağı Tuzak dizisine geçtiğimiz gün Demet Özdemir sürprizi yansıdı. Herkes Demet Özdemir Tuzak dizisi ile geri mi dönecek dedirtirken, aslında Tuzak dizisi oyuncu kadrosunda Demet Özdemir’e kendisine çok yakın bir ismin olması oyuncu hayranlarını hüsrana uğrattı.

Tuzak dizisi aylardır gerek Tuzak dizisi konusu, gerekse de Tuzak dizisi oyuncuları araması ile sürekli arama odağı haline gelmişken, Tuzak dizisi yayınlanan fragmanı ile karizmalar geliyor dedirtmişti.

Tuzak dizisi oyuncu kadrosu ile alakalı türlü türlü gelişmeler yaşanırken ortaya atılan iddialar da yok artık dedirtiyor. Geçtiğimiz gün Bensu Soral’ın başrol olarak dahil olduğu Tuzak dizisine bir de Demet Özdemir müjdesi verilince olanlar oluyor.

Sizlere ilk baş söyleyeceğimiz merakla başlaması beklenen ve çok kısa bir süre sonrasında ekranlarda olacak olan Tuzak dizisinde Demet Özdemir ile alakalı ortaya atılan iddialar yalan haberden ibaret . Aslında bu iddiaların çıkma noktası Demet Özdemir’in yakın arkadaşının diziye dahil olması olarak bilinirken, başarılı oyuncu Naz Ökten Tuzak dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanması beklenen ve reytinglerde izlenmesi ile alakalı her işlemin tamam olduğu ve büyük beklentilerle başlayacak olan Tuzak dizisi Naz Ökten ile daha da bir havalı olacak dedirtiyor.

19 Ekim Tuzak dizisi için başlangıç noktası olacak. Fabrika Yapım imzasıyla bizlerle birlikte olacak olan Tuzak dizisi Eylem Canpolat gibi başarılı bir ismin kaleminden çıkacak.

Akın Akınözü dizide Çınar Yılmaz karakteri ile karşımıza çıkacakken Bensu Soral ise Ceren karakterine hayat verecek.

Usta oyuncu Rıza Kocaoğlu ise alışılagelindik karakterlerin aksine bambaşka bir şekilde karşımıza çıkacağı Tuzak dizisinde üç kardeş Umut Mahir ve Umay’ın duygu dolu geçmişi bizlerle olacak

Başa dön tuşu