Magazin

Demet Özdemir’den kahreden haber! Hayatını kaybetti…

Ünlü oyuncu Demet Özdemir aldığı acı haber ile yıkıldı. Çiçeği burnunda yeni gelin olan güzel sanatçı sosyal medya hesabından paylaştı. Özdemir anneannesi Naziye Yener hayatını kaybetti. Oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken isimlerden olan ünlü sanatçı hayranlarını üzdü. Detaylar haberimizin devamında…

Doğduğun Ev kaderindir, Dünyayla Benim Aramda gibi birçok başarılı yapımda yer alan Demet Özdemir sosyal medya hesabından verdiği haber ile herkesi üzdü. Ünlü oyuncunun anneannesi hayatını kaybetti. Geçtiğimiz aylarda Oğuzhan Koç ile dünya evine giren Özdemir, acı haber ile resmen yıkıldı.

Acı haberi ablasıyla sosyal medyadan duyurdu

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü oyuncu kötü haberi anneannesi ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak duyurdu. Demet Özdemir’in ablası Derya Özdemir de yine sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak acı haberi duyurdu. İki kardeş üst üste paylaşım yaptı. Derya Özdemir, “Anneannem… Mekanın cennet olsun seni çok seviyorum” şeklinde not yazarak acı haberi verdi.

Disney Plus’ta yayınlan Dünyayla Benim Aramda dizisindeki sahneleri ile çok konuşulan Demet Özdemir bu kez de verdiği ölüm haberi ile gündem oldu. Görkem bir düğün ile Oğuzhan Koç ile hayatını birleştiren Demet Özdemir, evliliğinin ilk aylarında aldığı haber ile yıkıldı.

 

Başa dön tuşu