Magazin

Doya Doya Moda’da Yarışmacılar birbirine girdi! Küfürler havada uçuştu

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından Doya Doya Moda‘da işler karıştı. Yarışmacılar birbirine girdi. Küfürler hakaretler birbiri ardına geldi. Ayça isimli yarışmacının çantasının kaybolması üzerine ortalık bir anda karıştı. Detaylar haberimizin devamında…

Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş’ın oturduğu Doya Doya Moda yarışmasında tansiyon biranda yükseldi. Podyuma çıkmak için hazırlanan Ayça, çantasını bulamayınca diğer yarışmacılara ağır konuşarak bağırdı.

Yarışmacıların bir saçlarını yolmadığı kaldı

Alışveriş esnasında aldığı çantayı bulamayan Ayça öfkeden deliye döndü. Çantasını diğer yarışmacılardan birinin adığını düşünen Ayça, “Çantamı kim aldı? Böyle ucuz numaralardan vazgeçin” diyerek kızların yanına geldi. Ayça’nın sözlerine öfkelenen Elisa, oturduğu sandalyeyi fırlatarak “Sen hayırdır ya? Ne diyorsun sen. O ağzını düzelt. Beni mi tahrik etmeye çalışıyorsun. Sen benimle ne biçim konuşuyorsun, yürek mi yedin?” şeklinde karşılık verdi. İki iddialı yarışmacının birbirlerine ettikleri hakaretler küfürler ise sansürlendi. Bu durum üzerine, Eda isimli yarışmacı, “Çantan kayboldu diye buraya gelerek herkese bağırmazsın” diyerek olaya dahil oldu.

Başa dön tuşu