Magazin

Duy Beni dizisi çırpındıkça batıyor! Duy Beni günü değişiyor! Sonrası meçhul

Star TV sanki Duy Beni dizisini final yaptırmamak için işi inada bindirdi dedirten devam kararı ile, Duy Beni dizisi finalini bekleyen izleyiciyi şaşırtıyor. Duy Beni dizisi Totalde 1.0 reytingin altına düşmüşken, ne zaman final yapacağı da soruluyor. Peki Duy Beni ne zaman final yapacak?

Geçtiğimiz akşam Duy Beni 15. bölümü ile ekranlarda olurken, Duy Beni dizisi her hafta olduğu gibi yine sosyal medyanın gündemine çıktı. Twitter’da paylaşım rekoru kıran Duy Beni Dizisi Trend Topik oldu.

 

Sosyal medyaya hakim olan Duy Beni dizisi için yayınlandığı 13 Ekim akşamında da başlatılan trend çalışmaları başarılı çıktı ve binlerce Duy Beni dizisi paylaşımı yapıldı.

Sosyal medyaya rağmen reytinglerinde en son 0.93 reyting alan Duy Beni dizisi için sözleşmenin bitiş tarihinin beklendiği de ayrı bir söylenti.

Duy Beni dizisi final yapacak mı?

Duy Beni dizisinden geçtiğimiz haftalarda 2 öğretmen karakterinin ayrılması ssonrasında bu dizi kar etmez yorumları yuapılmıştı. Duy Beni dizisi ile alakalı yaşanan güncel gelişneler sonrasında diziye yeni isimler dahil olsa da dizinin reytinglerini yükseltemedi.

 

 

Duy Beni dizisi hakkında kanalın aldığı kararlarda zorlu reyting akşamı olan Perşembe akşamları dizinin reytinglerde üste çıkamadığı gereksenin sunularak ilk baş reyting mücadelesinin az olduğu bir güne sarkıtılacak ve dizinin reytinglerinde herhangi bir parıldama yaşanmazsa dizi ani final kararı alacak.

Sosyal medyayı adeta ikiye bölen Duy Beni dizisi final kararı hakkında da çok sayıda yorum yapılıyor. Dizideki çiftlerin hayran ve fanları dizinin devam etmesi için çalışmalarını paylaşımlarını sürdürürken, eski bölümlerdeki yobazlıkları unutmayan izleyici daha da uzatmaya gerek yorumları ile dizinin fişini çekilmesini talep etmekte olduğu görülüyor.

 

 

Başa dön tuşu