Magazin

Efsane geri dönüyor! Behsat Ç.’nin ilk fragmanı yayınlandı

Bir dönemin efsane dizileri arasında yer alan sahneleri ile hala hatırlanan Behsat Ç.’nin yeni versiyonundan ilk fragman yayınlandı. Büyük hayran kitlesine sahip olan dizi dijital platformda izleyici ile buluşacak. Detaylar haberimizin devamında…

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’ın paylaştığı “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” isimli dizisinin ilk fragmanı büyük heyecan yarattı.

İlk fragman yayınlandı

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 2010-2013 yılları arasında Star TV’de, 2019 yılında ise Blu TV’de yayımlanan, Emrah Serbes’in Her Temas İz Bırakır romanından esinlenerek hazırlanmış Türk yapımı polisiye, macera, dram, komedi, aksiyon ve gerilim türündeki televizyon ve internet dizisidir. 6 Aralık’ta Blutv’de yayınlanacak.

Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Babası Ünyeli, annesi ise Priştine’den Ankara’ya göç etmiş bir ailenin kızıdır. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji’nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girdi. Konservatuvar eğitimi sırasında İngiliz tiyatro yönetmeni William Gaskill’in “yaratıcı drama” üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları’nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995–96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda Müdür Vekili olarak görev aldı. Hâlen Ankara Devlet Tiyatrosu’ndaki görevine devam etmektedir. 2022 yılında Allame,No1,Şehinşah ve Şanışer gibi isimlerin bulunduğu Tirat albümünde “Tirat by Erdal Beşikçioğlu”nu seslendirmiştir. Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Bir kızı ve bir oğlu vardır. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın yeğenidir.

Başa dön tuşu