Magazin

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Meryem’i Deniz Çakır yeni aşkıyla yakalandı!

Ünlü oyuncu Deniz Çakır iş insanı sevgilisi Bilgehan Baykal ile görüntülendi. Güzelliği ve duruşu ile insanları kendine hayran bırakan başarılı isim sevgilisi ile mekan çıkışı gazetecilere yakalandı. Projeleri ve ilişkisi hakkında bilgi veren Çakır bu durumdan çok hoşnut olmamış gibi. Detaylar haberimizin devamında…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde Meryem Çakırbeyli rolü ile büyük ilgi gören Deniz Çakır sevgilisi Bilgehan Baykal ile Arnavutköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ünlü oyuncu başarıları ile sık sık adından söz ettirirken, son zamanlarda sessiz sakin kalıyor.

Çekingen tavırları dikkat çekti

Sevgilisi ile Arnavutköy’de görüntülenen ünlü oyuncu Deniz Çakır, Gazetecilerin sorularına, “İlişkimiz güzel gidiyor. 1-2 tiyatro projem var. Onları değerlendireceğim” şeklinde cevap vererek oradan uzaklaştılar. Çekingen tavırları ile dikkat çeken Deniz Çakır hızlı bir şekilde bulunduğu yerden ayrıldı.

Bilgehan Baykal kimdir?

Bilgehan Baykal, 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü‘nü bitirdikten sonra sırasıyla University of Maine’de Pre-MBA, İngiltere’de Henley Management School’da MBA ve Marmara Üniversitesi’nde Kalkınma iktisadı üzerine yüksek lisans yaptı. 2016 yılında Marmara Üniversitesi’nde Avrupa Birliği İktisadı üzerine doktora eğitimi aldı. 20 yıldan fazladır bilişim sektöründe hem yerel hem çok uluslu şirketlerde yöneticilik yapıyor. Türkiye Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı (TÜSES) ve Galatasaray Spor Kulübü Derneğinin üyelerinden. TRAngels Melek Yatırım Ağı kapsamında girişim ekosisteminde yatırımcı olarak yer alıyor. Bilgehan Baykal aynı zamanda Radikal, Birgün, Yeni Harman, Techinside gibi mecralarda köşe yazıları yazıyor. “Teknik Değişimin Ekonomisi” kitabının yazarlarından da biri.

Başa dön tuşu