Magazin

Gönül Dağı hayranlarına kötü haber! Dizinin çekimleri durdu yayınlanmayacak nedeni ise…

TRT1 ekranlarının bir numaralı dizileri arasında yer alan Gönül Dağı’ndan kötü haber geldi. Dizinin çekimleri durdu yayınlanmama kararı aldı. Bu durum dizinin hayranlarını oldukça üzdü. Konusu ile 3 sezondur ilgi ile izlenen Gönül Dağı yayınlanmayacak. Nedeni ise merak konusu oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya ve Semih Ertürk yer aldığı dizi 3. sezonunda aldığı karar ile herkesi şaşkına çevirdi. Konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören dizi 3 hafta yayınlanmayacak. Bu durum akıllara Gönül Dağı neden yayınlanmayacak? Sorusunu getirdi.

Gönül Dağı neden yayınlamayacak?

Son olarak dizinin başrollerinden Gülsim Ali İlhan’ın ani bir şekilde ayrılması Gönül Dağı Hayranlarını üzmüştü. Dilek karakterine hayat veren başarılı oyuncu ölrek diziye veda etmişti. Dizinin hayranlarına bir kötü haber daha geldi. TRT1 ekranlarının fenomenlerinden olan Gönül Dağı 3 hafta boyunca yayınlanmayacak. Nedeni ise, TRT 1’de Dünya Kupası maçları yayınlanacak olması. 21 ve 18 aralık tarihleri arasında Gönül Dağı yerine maçlar yer alacak.

Başa dön tuşu