Magazin

İbrahim Tatlıses Nikahta Hayır Dedi!

İbrahim Tatlıses’in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak bugün evlendi. Dilan Çıtak ile Levent Dörter  uzun süredir aşk yaşıyordu çift bugün dünya evine girdi. İstanbul’daki lüks bir otelde gerçekleşen düğüne katılan baba İbrahim Tatlıses, nikah sırasında Dilan Çıtak’ın ‘Evet’ diyeceği anda ‘Hayır’ diye bağırarak salondaki davetlileri kahkahaya boğdu.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak ve Levent Dörter, dün akşam saatlerinde evlendi. Çiftin düğününe birbirinden ünlü isimler adeta akın etti. 8 yıllık sevgilisi ile evlenen Dilan Tatlıses, düğünde üç ayrı gelinlik giydi.

İbrahimTatlıses Araya Girdi!

Nikah memuru, Dilan Çıtak’a ‘ Levent Dörter’i eş olarak kabul ediyor musun?’ sorusu soruldu. Tamo anda babası İbrahim Tatlıses araya girdi ve ‘Hayır’ diye bağırdı. Bu sırada salondaki davetliler  kahkahalara boğuldu. Dilan Çıtak önce babasına güldü ve hemen ardından ‘Evet’ diye cevapladı.

Törene Dilan Çıtak Tatlıses’in kardeşi İdo Tatlıses ve  eşi de katıldı.

Ünlü İsimler Akın Etti

Nikahları Şişli Belediye Başkanı Sayın Muammer Keskin tarafından kıyılan . Dilan Çıtak ile Levent Dörter  çiftinin şahitleri Tan Taşçı ve Erhan Bayrak ve ünlü prodüktör Polat Yağcı oldu. Aralarında birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı salonda: Oktay Kaynarca, Demet Akalın, Tan Taşçı, Berkay, Baha, İdo, Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin olduğu davetliler arasında yerlerini aldılar. Dilan Çıtak’ın eşi Levent Dörter kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Merak edilen sorunun yanıtı haberimizde.

Levent Dörter Kimdir?

Levent Dörter, 18 Eylül 1980’de Ankara’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise hayatı ise Ankara’da geçti. Müzik hayatına, lise yıllarında babasının aldığı gitar ile adım atan Dörter, müziğe olan tutkusunu keşfetmesinin ardından Üniversite yıllarında başlayan sahne serüveni profesyonel olarak 1996 yılından bu zamana kadar İstanbul’da sahne alması ile devam etti.

2000-2005 yılları arasında Ankara’da Cuba’da ve 2005-2010  aralığında ise Salata Bar’da çalıştı. 2011 yılında Aşka Saygımdan albümünü çıkartan Dörter, albümde yer alan şarkılar ile büyük ses getirdi ayrıca birçok ünlü sanatçı düet çalışmaları da gerçekleştirdi. İlk albümü itibari ile pop müziğinde en çok sevilen ve dinlenen sanatçılar arasına girdi. Sırasıyla Öpmek Lazım ve Hoşçakal gibi albümlerini sevenleri ile paylaşan sanatçı, Bu albümlerde popüler birçok şarkı yanı sıra 2015 yılında yayınladığı “HADİ” (Single) çalışması Türkiye’ de en çok dinlenen şarkı ve en çok izlenen klip olmayı başardı. 2020 yılında son single çalışması Bilmiyorum’u dinleyicileri ile buluşturan Dörter, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Kıbrıs başta olmak üzere ünlü mekanların sahnelerinde başta kendi şarkları olmak üzere geçmişten günümüze pop müziğin popülerleşmiş olan şarkılarını seslendirmeye devam ediyor.

Levent Dörter Şarkıları

Albümleri

Aşka Saygımdan (2011) GNL

Hoşçakal (2014) GNL

EP’leri

Öpmek Lazım (2012) GNL

Single’ları

Hadi (2015) GNL

Ayrıla Ayrıla (2016) GNL

Bilmiyorum (2020) Poll Production

Başa dön tuşu