Magazin

İbrahim Tatlıses’in kızından şok eden hamle! Dilan Çıtak babasını sildi

Geçtiğimiz günlerde Levent Dörter ile nikah masasına oturan Dilan Çıtak Tatlıses, düğünden sonra sosyal medya üzerinden yaptığı hamle ile herkesi şaşkına çevirdi. İbrahim Tatlıses ile arasını yıllar sonra düzelten ünlü şarkıcı Tatlıses soyadını sildi üvey babasının soyadını bıraktı. Detaylar haberimizin devamında…

Uzun yıllar İbrahim Tatlıses ile arası bozuk olan ve son zamanlarda baba kız olarak bir araya gelmeye başlayan Dilan Çıtak, 8 yıldır aşk yaşadığı Levent Dörter ile dünya evine girdi. Görkemli bir düğün ile evlenen Çıtak, törenden sonra soyadını değiştirmesi ise dikkat çekti.

Öz babasını sildi üvey babasını bıraktı

İbrahim Tatlıses uzun yıllar kızını kabul etmeyerek nüfusuna almadı. Dilan Çıtak’ın annesi de eşi Cem Çıtak’ın soyadını verdi kızına. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile arasını düzeltince babasının da soyadını yıllar sonra aldı. Ünlü sanatçı düğününden hemen sonra sosyal medya üzerinden soy ismini değiştirdi. Dilan Çıtak Tatlıses olan adını Dilan Çıtak Dörter olarak değiştirdi. Çıtak’ın babasının soyadını kaldırması ise herkesi şoke etti. Tatlıses soyadını kaldırıp üvey babası olan Cem Çıtak’ın soyadını kullanması aralarında bir sorun mu var sorularını akıllara getirdi.

Başa dön tuşu