Magazin

İyilik Esra gerçekte kim? Ebrar Karakurt’un eski aşkı İrem Tuncer Instagram hesabı, yaşı

İyilik Esra kimdir? İyilik Esra kim oynuyor? İyilik >Esra nasıl bir karakter iyi mi kötü mü? sorusunun yanıtı ile birlikte İrem Tuncer kaç yaşında? İrem Tuncer sosyal medya hesabı ne? gibi sorular bu akşam yayınlanacak olan İyilik dizisi yeni bölümü itibari ile çok sorulacak.

Geçtiğimiz yaz başında bir dönem ismi başarılı voleybolcumuz Ebrar Karakurt ile anılan İrem Tuncer hakkındaki detaylar merak ediliyor.

Geçtiğimiz sezon başlayan aldığı kötü reytinglere rağmen ayaklarını basa basa yoluna devam eden İyilik dizisi yeni oyuncular için de çalışmaya devam ediyor.

Aslında çarpık ilişkilerin olduğu İyilik dizisinde 3. bir metres vakasının yaşanacağı belirtiliyor. İşte tam da bu sırada İyilik dizisine yeni ismin katılacağı öğrenilirken bu ismin İrem Tuncer olduğu ve karakterinde İyilik Esra olarak tanınacağı gerçeği ortaya çıkıyor.

İrem Tuncer İyilik dizisi 17. yeni bölümünde Esra karakteri ile diziye yeni bir heyecan getireceğe benzerken, Murat’ın yeni metresi olduğu da söyleniyor.

Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan İyilik dizisi reytinglerde çok da emin olarak devam edemese de hakkında henüz bir final kararı filan bulunmuyor.

Merve Girgin Aytekin, Direnç Aksoy Sidar yapımcılığında Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu İyilik dizisi 14 Ekim Cuma akşamı 17. yeni bölümü ile herkesi heyecanlandıracağa benziyor.

İrem Tuncer kimdir?

İyilik dizisi Esra karakteri ile bizlerle birlikte olan İrem Tuncer merak ediliyor. Çok da tanınmayan oyuncu İrem Tuncer 1995 yılı İstanbul doğumlu olup, Baraj dizisinde rol alması sonrasında tanınmaya yavaş yavaş başlamıştır.

Baraj dizisi Fulya karakteri ile tanınan oyuncunun daha öncesinde herhangi bir dizi projesi yokken bir çok reklamda karşımıza çıkmıştır.

İrem Tuncer Instagram hesabı

Sosyal medya hesabını çok da aktif kullanmadığı bilinen İrem Tuncer’in yaklaşık olarak 12 bin takipçisi bulunuyor. Bu akşam İyilik dizisi Esra  karakteri ile karşımıza çıkması sonrasında profilinin artacağını düşündüğümüz İrem Tuncer Instagram kullanıcı adı ise : iremtunceer olarak karşımıza çıkıyor

 

Başa dön tuşu