Gündem

Kızılcık Şerbeti Dizisi Konusu Ne? Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin çekimleri kısa bir süre önce başlamıştı. Show TV’de ekrana gelemeye hazırlanan  Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film üstlenmekte. Başrollerinde birbirinden değerli ve genç oyuncular yer alıyor. Kadrosunda birbirinden değerli isimlerin yer aldığı dizi bir süre sonra izleyicileri ile buluşacak. Kızıcık Şerbeti dizisi kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi birbirinden değerli isimlerin yer aldığı iddialı yapımın ilk tanıtımı yayınlandı.

Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmen koltuğuna ise Ketche’nin üstlendiği diziden ilk görüntüler yavaş yavaş gelmeye başladı. Özellikle İspanyol izleyicilerin diziye olan ilgisi de oldukça büyük.Dizi tanıtımın altına yapılan yorumların çok büyük çoğunluğunun özellikle İspanyolca olması dikkatlerden kaçmıyor. Brezilyalı izleyici kitlesi de dizinin İspanyolca alt yazı ile yayınlanması için Youtube üzerinden çok sayıda  mesajlar gönderiyorlar.

Farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör), birden nikahıyla evlenmesi ile yaşanan çarpıcı olayları konu alan dizi, yerli izleyiciden daha çok yabancı izleyiciler tarafından ilgi görüyor.

İspanyolca yapılan yorumlarda Türkoğlu’nun yeni dizisini merakla beklediklerini ve çok başarılı olacağına dair yorumlar yer alıyor tanıtıma yapılan yorumlarda. Daha önce Emanet isimli dizide rol alan ve iki sezon boyunca yer aldığı günlük olarak yayınlanan dizi ile  tanınan Sıla Türkoğlu’nun büyük bir izleyici kitlesi var. Yabancı hayranları kadar en az yerli hayranlar kadar  Kızılcık Şerbeti için oldukça heyecanlı…

Senaryosu ile olduğu kadar usta oyuncu kadrosu ile de büyük beğeni toplayan Kızılcık Şerbeti dizisinin yayın tarihi şu anlık henüz belli değil. Ancak konusu itibari ile izleyiciler tarafından şimdiden ilgi çekmiş görünüyor.

Kızılcık Şerbeti’nin Kısaca konusu Ne?

İyi eğitim almış ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden ayrıldıktan sonra kendi yolundan yürüyerek ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler çizgisinde yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz henüz genç bir kız olup liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın çocukları için tek isteği ise ileride başarılı ve mutlu kendi ayakları üzerinde duran kızlar yetiştirmektir.

Doğa’nın daha üniversitenin ilk yıl erkek arkadaşı ile evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan anne, hayatının şokunu ise kızının kocası yani damadının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi çok tutucu ve muhafazakar bir ailedir. Kızının hayata bu kadar farklı görüş açılarına sahip olan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise annesiyle aynı fikirde değildir eşiyle arasındaki aşkın her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. Kızılcık Şerbeti; doğruları aynı  olan ama yöntemleri birbirinden farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği diziden yayınlanan dizi yakında Show TV’de ekrana gelmeye başlayacak. İşte tanıtıma yapılan yorumlarda İspanyolca yorumların dikkat çeken fazlalığını gösteren örnekler…

Başa dön tuşu