Magazin

Kuşum Aydın’ın ilginç vasiyeti! “İsmini verdiklerim cenazeme gelmesin”

Bir döneme damga vur muş olan Kuşum Aydın katıldığı bir programda söyledikleri herkesi şaşkına çevirdi. Bazı tanıdıklarının ekmeği ile oynadığını aktaran Aydın cenazeme bile gelmesinler dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Herkes onu Kuşum Aydın olarak tanıyor. Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Aydın, 2. Sayfa’ya konuk oldu. Söyledikleri ile şoke etti. Aldığı kilolar ve tarzı ile dikkat çeken ünlü isim vasiyetini de açıkladı.

“Ölürsem mezarıma gelmesinler”

Canlı yayında vasiyetini de açıklayan ve cenaze detayı ile dikkat çekti. Kuşum Aydın, “Üç dört kişi var, ‘Ölürsem mezarıma gelmesinler’ diye bir arkadaşıma vasiyet ettim. Onlar sosyal medyadan bile benimle ilgili bir şey paylaşmasınlar. Göz göre göre ekmeğimle oynayan insanlar var. O kişiler cenazeme gelirse de usulca yanına giderek ‘sizi hiç istemiyordu’ dersiniz dedim” şeklinde konuştu.

Kuşum Aydın kimdir?

Kuşum Aydın, 1 Temmuz 1966’da İstanbul’da dünyaya geldi. Tam adı Muharrem Aydın Uğurlular’dır. Şov dünyasında “Kuşum Aydın” lakabıyla tanınmaktadır. Bu lakabı, 1998 yılında çıkardığı “Mutlu Yıllar Kuşum Aydın” albümünden sonra aldı. Ailenin tek çocuğu olan Aydın, ilk ve orta öğreniminden sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümünde yüksek öğrenime başladı, daha sonra Tekstil Sanatları Bölümüne geçti ve mezun oldu. Hemen arkasından yönetici olma idealiyle İstanbul Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesine işletme eğitimi aldı. Bir süre Milano’ya giderek tekstil üzerine staj yaptı. Türkiye’ye döndüğünde kısa bir süre tekstil alanında işletmecilik yaptı.

Üniversite yıllarında müzik yaşamına vokalistlik yaparak başlayan Aydın, daha sonra çeşitli kulüplerde sahne almaya başladı. Haldun Dormen´in ‘Çılgınlar’ adlı müzikalinde rol aldı. Bir süre Sezen Aksu´nun vokalistliğini de yapan Aydın, müzik sektöründe adını duyurmaya başladı. Aydın, 90’lı yıllarda Özlem Yıldız ile birlikte televizyonlarda sabah programı olan Sabah Şekerleri‘ni sundu.

İlk albümünü 1995 yılında “Aydın Havası” adıyla piyasaya sürdü. İkinci albümünü 1998 yılında Garo Mafyan’ın prodüktörlüğü ve aranjörlüğünde hazırladığı “Mutlu Yıllar Kuşum” adıyla müzikseverlerin beğenisine sundu. Bu albümdeki “Kuşum” şarkısı ile gündemde uzun süre kalmayı başardı, albüm müzik listelerinde üst sıralarda yer buldu. 2011 yılına kadar 5 albüm daha yapan Aydın, bir müddet müzik piyasasında görülmedi, program sunuculuğu yapmadı. Son dönemde yaptırdığı estetik ameliyatlarla gündeme gelen Aydın, 2015 yılında çıkardığı single ile müzik piyasasına geri döndü. 2008 yılında Almanya’da yaşayan Tülay Çakır ile evlendi. 2013 yılında boşandı. Ancak sanatçı, bunun formalite bir evlilik olduğunu röportajlarında açıkladı.

Başa dön tuşu