Magazin

Mahkum Dizisi Final Mi Yapacak Sorusuna Yapımcıdan Net Cevap

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu  gibi birbirinden  başarılı isimlerin başrolünde yer aldıkları Mahkum dizisinde ayrıca kadın başrol oyuncusu olarak Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Gökçe Bahadır, Nazlı Bulum gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dizi, bu sezon ilk sezondaki kadar  izleyici kitlesi elde edemedi. Bu durum da beraberinde  dizinin final yapacağı yönünde iddialar getirmişti.

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve izleyicilerden büyük bir beğeni toplayan Mahkum dizisi geçtiğimiz haftalarda tekrardan ekranı başında bekleyen izleyicileri ile bir araya geldi. Mahkum dizisi geçtiğimiz sezon elde ettiği başarıyı bu sezon sürdüremediği için dizi için dizinin final yapacağı iddiaları ortaya atıldı. Dizinin yapımcısı tarafından iddialara yanıt geldi. Mahkum  dizisi final mi yapıyor? Mahkum dizisin de son gelişmeler ne? Diziye ait merak edilen detaylar haberimizde.

MF Yapım imzalı, FOX ekranlarının favori dizisi ve Perşembe akşamlarının sevilen dizisi “Mahkum” geçtiğimiz günlerde Seul Drama Ödülleri’nde En İyi Dizi ödülünü kazanmıştı. 39 ülkeden 225 drama dizisinin çeşitli dallar ile katıldığı Seul Drama ödüllerinin bu sene 17.si gerçekleştirildi. En iyi dizi dalında ödül alan ‘’Mahkum’’, Türkiye’yi yurt dışında temsil ederek Türkiye’nin gururu oldu. Mahkum dizisi geçtiğimiz  sezon defalarca üst üste haftalar boyunca reyting birinciliği elde etti.  Dizinin bu başarısında senaryosunun sürükleyiciliği ve oyuncuların profesyonelliği çok büyük bir artı sağladı. Geçtiğimiz haftalar da tekrardan  izleyicileri ile buluşan Mahkum dizisinin yeni sezonunda değişen senaryosu ve dizi kadrosuna katılan yeni oyuncular ile tekrardan izleyiciler ile buluştu.  Mahkum dizisi final yapacak mı? Merak edilen sorunun yanıtı haberimizde.

İlk sezonda rakiplerini geride bırakarak çok  büyük bir çıkış yakalayan Mahkum dizisi, Innocent Defendant isimli Kore dizisinin uyarlaması olarak ekrana geliyor. Dizinin orijinal hikayesi ise, geçtiğimiz sezon 18. bölümde bittiği biliniyor. Senaristlerin yeni hikayeler yazarak yeni sezondaki güçlü duruşu sürdürmeye çalışmasına karşılık, izleyicilerden ise orijinal hikayenin erkenden bitirilmesi nedeniyle eleştiriler de gelmişti.

MF yapım imzalı, diziyi izleyenlerin içini rahatlatacak açıklama ise dizinin yapımcısından geldi. Dizi yapımcısı diziyle ilişkin ortaya atılan final iddialarına yanıt verdi! Reyting oranlarının düşmesi nedeni ile dizinin bitebileceğini düşünen izleyicileri sevindiren haber yakın zamanda geldi! Yapımcı firma, ilk 10’a girmekte bu sezon bir hayli zorlanan ve geçtiğimiz hafta Total’de 15. ve diğer kategorilerde 16. olan Mahkum dizisinin final yapmayacağını, devam edeceğini duyurarak izleyicisini rahatlattı.

Yeni sezonda yeni senaryo da çok fazla değişikliğe gidilmesi, diziyi izleyenlerin eleştirilerine neden olmuştu. Mahkum dizisine katılan çok sayıda yeni oyuncuya ve değişen senoryaya izleyicinin bir süre daha alışması gerektiğini düşünen yapım ekibi dizi geçen sezon kadar başarılı olmasa da ilerleyen günlerde izleyicinin yeni oyunculara ve senaryoya alışması ile birlikte dizinin eski başarılı günlerine tekrardan döneceği umudu taşımakta.

Başa dön tuşu