Magazin

Mahkum dizisi Fırat’ı Onur Tuna Yasak Elma Zeynep’ine geri dönecek! Alihan Furyası başlıyor

Mahkum dizisi 2. sezonunda bir ben buradayım dedirtememişken hakkında çıkan çıkan final yapacak iddiaları da izleyici kitlesini germekte.  Mahkum dizisi Fırat’ı Onur Tuna için de Mahkum finalinden sonra eski dizisi Yasak Elma dizisine geri döneceği iddia ediliyor. İlk 2 sezon Yasak Elma dizisi Alihan karakteri ile Yasak Elma dizisinde olan ve Zeynep karakteri ile yani Sevda Erginci ile partner olan Onur Tuna Mahkum dizisi finali sonrasında Zeynep’in peşinden Yasak Elma’ya geri döneceği iddia ediliyor.

Peki Mahkum dizisi final yapacak mı? Bu konu da Mahkum yapımcıları durmak yok yola devam derken, FOX TV kanalı ise konu ile alakalı son bölümleri incelemeye alıyor.

Mahkum dizisi geçtiğimiz sezon Perşembe akşamlarının en reyting sever dizisi iken ikinci sezonunda gerek dizinin konusunun değişmesi gerek oyuncu kadrosunda sevilen isimlerin diziden ayrılması gerekse de başka yeni dizilerin reytinglerinin yüksek olması sebebiyle ilk sezonki heyecanını yakalayamadı. Hakkında final iddiaları çıkan Mahkum dizisi ile alakalı Mahkum Fırat karakterinin ölerek diziden ayrılacağı ve sonrasında da dizinin final yapacağı söyleniyor.,

Mahkum Fırat’ın ölmesi ile birlikte rolü bitecek olan Onur Tuna’ya Zeynep Erginci’ye yapıldığı gibi Yasak Elma setinden haber gönderildiği ve Alihan olarak geri dönmesini istedikleri söyleniyor.

Yasak Elma 149. bölümünde Sevda Erginci Alihan’dan ayrılmış ve zengin bir koca bulmuş şekilde diziye geri dönerken Yasak Elma 150. bölümde işler karışacak ve yeni koca Zeynep’ten ayrılmak isteyecek.

Ancak Yasak Elma Alihan’ın Zeynep’i bulacağı ve yeni kocadan kurtarmaya çalışılacağı şu sıralar kulislerde dolanıyor.

Mahkum dizisinin reytinglerinin düzelmemesi, Yasak Elma’ya Sevda Erginci’nin geri dönmesi, aralarındaki boy farkına rağmen Alihan ve Zeynep aşkının devam edeceği anlamına geldiğini söyleyenler var.

Yani Yasak Elma Zeynep’i ile Mahkum Fırat’ı yavaş yavaş bir araya geliyor dedirten iddialarda Mahkum dizisinin kısa sürede final yapacağı Mahkum Fırat’ı Onur Tuna’nın Sevda Erginci’nin peşine gideceği söyleniyor. bakalım bu benzer zamanlar ve ortaya atılan iddialar ne kadar doğru.

Başa dön tuşu