Magazin

Master Chef hayallerine veda eden isim belli oldu! Kimse beklemiyordu şoke oldular

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef‘te geçtiğimiz akşam eleme heyecanı yaşandı. Yapılan yemekler ve oylama sonrası hayallerine veda eden isim belli oldu. Metin, Atike, Tayfun, Gamze, Fatma Nur ve Tolga eleme turuna kaldı. Aralarından bir kişi en beğenilmeyen yemeği yaparak elendi. Detaylar haberimizin devamında…

Jüriliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın yaptığı MasterChef’te heyecan doruklara çıkmaya başladı. Her hafta olduğu gibi yarışmacılardan en az puanı alan bir kişi elendi. Kırmızı takım ve Mavi takım bütün hafta kıyasıya bir mücadele verdi. Mavi takımdan Metin, Atike, Tayfun, Gamze, Fatma Nur ve Tolga da eleme turuna kaldı.

Gözyaşları sel oldu şefler tek tek sarıldı

Potaya giren yarışmacılar ilk aşamada fesleğen ve reyhan kullanarak yaratıcı ve lezzetli tabaklar hazırlamaya çalıştı. Verilen zamanın sonunda ise Metin, Gamze ve Tolga potadan çıktı.  Fatma Nur, Atike ve Tayfun ise ikinci bir eleme turuna kaldı. Danilo Zanna’nın imza yemeği olan raviolone yemeğini yapmaya çalıştılar. Yarışmacıların yemeklerinin tadımı yapıldı ve karar verildi.

45 dakikanın sonunda ise en az beğeni alan yemek Atike’nin oldu. Başarılı yarışmacı MasterChef hayallerine veda etti. Gözyaşlarına hakim olamayan yarışmacı, “Sizi seviyorum. Eleştirinizi, nasihatlarınızı hepsini cebime koyuyorum. Psikolojik olarak çok zor bir yer. Sizin dışınızda teşekkür etmek istediğim bir aile daha var” diyerek MasterChef Türkiye’nin set ekibindeki isimleri sıraladı. Konuşurken zor anlar yaşayan yarışmacı, Mehmet Yalçınkaya’nın “Kızın seninle gurur duyabilir, biz buna şahidiz” dedi.

Başa dön tuşu