Magazin

MasterChef’e veda eden isim belli oldu! Fenomen yarışmacı kendi sonunu hazırladı

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef’in yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacıların birbirleri ile kıyasıya mücadele ettiği bölümde bir yarışmacı MaterChef’e veda etti. Atike, Fatma Nur, Görkem, Kıvanç, Burak Revanbahş ve Çağatay arasından biri yarışmaya veda etti. Detaylar haberimizin devamında…

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüriliğini yaptığı fenomen yarışmada bu hafta bir kişi daha hayallerine veda etti. Potaya giren yarışmacılar büyük bir mücadelenin ardından jürilerin açıklaması ile elendi.

Elenen aday belli oldu

Atike, Fatma Nur, Görkem, Kıvanç, Burak Revanbahş ve Çağatay arasında yaşanan eleme turunda herkes MasterChef’te kalabilmek için kıyasıya mücadele etti. Eleme adayı olan yarışmacılar ilk olarak mercimek ile farklı bir tat ve tabak hazırlamaya çalıştı. Bu bölümde yemekleri en az beğenilen Atike, Fatma Nur ve Çağatay son üçe kaldı. Atike, Fatma Nur ve Çağatay ikinci turda ise Mehmet Yalçınkaya’nın “Ördek Sirit” isimli yemeğini yapmaya çalıştı. Tadım sırasında Çağatay’ın tabağından kemik çıkınca işler karıştı. Mehmet Yalçınkaya da,  “Biz bu üç yarışmacı arasından yumuşaklığı baharatı filan konuşuruz diye düşünürken Danilo Şef de birinci çıktı, ikinci çıktı aynı rulonun içinden son olarak ben üçüncü ruloyu kesmeye gelince bu fırladı. Büyük talihsizlik. Ama tabağındaki kemik dışındaki elementlerin iyiydi” dedi.

Tabağının beğenilmesi bile kurtaramadı

Tabağından kemik çıkan Çağatay MasterChef’e veda eden isim oldu. “Ben hiçbir şey diyemiyorum” diyerek gözyaşlarına boğulan Çağatay hayallerine veda ederek yarışmadan ayrıldı.

Başa dön tuşu