Magazin

MasterChef’te yarışmacılar birbirine girdi! Jüri bile şaşkına döndü

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef‘te yarışmacılar birbirine girdi. Eleme adayı olan Fatma Nur açtı yumdu gözünü. Yeni bölümde dokunulmazlık için birbirleri ile mücadele eden takımlar kazanmak için büyük bir çaba gösterdi. Kırmızı takımın oyunu kaybetmesi üzerine ortalık karıştı. Detaylar haberimizin devamında…

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği ile ekranlara gelen MasterChef’te gerilim yine hat safhadaydı. Kırmızı takımın dokunulmazlığı kaybetmedi ile birlikte sinirler gerildi. Eleme adaylarını seçmek için oylar verilirken ortam git gide gerildi.

Ortalık fena karıştı

Takım oyununda bireysel olarak dokunulmazlık kazanan kırmızı takım kaptanı Burak Kaya, ilk olarak kendisini eleme adayı yapmak istedi. Böyle bir durumun mümkün olmadığını öğrenen Kaya, Fatma Nur’u aday olarak gösterince işler karıştı. Bu durum üzerine Fatma Nur, “Aramızda hiçbir problem yok ama yaptığın şov çok samimiyetsiz. Madem kendini potaya göndermek istiyorsun o zaman dokunulmazlık oyununa niye asıldın? Biz kazandığımızda senin adını vereceğimizi biliyordun. Burada en çok emek veren, en çok saldıran, bütün hafta boyunca sesini çıkarmayan bir insanım. Ben potaya gitmekten korkmuyorum. Potadan çıkıp ilk dokunulmazlığı kazandığımda da seni yazacağım. Bir daha da sakın ama sakın böyle şovlar yapma, hoş değil” dedi.

“Şov yapıyorsun”

Fatma Nur’un bu konuşması karşısında öfkelenen Burak Kaya, “Sen çok saygısızsın. Çok ayıp ediyorsun şu anda. Şov yapıyorsun demen çok büyük bir saygısızlık. Daha önce izlediğim bölümlerde yarışmacıların kendilerini potaya gönderdiğini görmüştüm. Dokunulmazlığı kazandığımda da kendimi gönderirim diye düşündüm. Sen de benim karşımda böyle gülme. Ben sana olayın doğrusunu söylerken sen dalga geçer gibi karşımda gülemezsin. Biraz saygılı ol, ne dediğini bilmiyorsun. Takım için elinden geleni yaptın ve kimseyle tartışmadın. Bunun için teşekkür ederim. Her hafta takım seçimlerinde sona kalıyordun, ben seni ortalara doğru seçtim ve sen bana ayıp ediyorsun. Beni ‘şov yapıyorsun’ diyerek zan altında bırakıyorsun. Sen dalganı geç” şeklinde cevap verdi.

 

Başa dön tuşu