GündemMagazin

Merve Boluğur’dan Survivor’a mı katılacak? Duyanlar inanamıyor

Son zamanlarda her hareketi ile sık sık gündem olan ünlü oyuncu aldığı karar ile herkesi şaşkına çevirdi. Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Boluğur tek celsede evliliğini bitirmiş ve yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam etmişti. Güzel oyuncu ekranların en çok izlenen yarışmasına katılacak. Detaylar haberimizin devamında…

Kocam diyerek sürekli sevgisini gösterdiği Mert Aydın ile 2 Ekim’de dünya evine giren Merve Boluğur’un mutluluğu kısa sürmüş ve 53 gün sonra tek celsede yollarını ayırmıştı. Uzun zamandır ekranlarda olmayan Merve Boluğur Survivor’a mı katılacak? Merak konusu oldu.

Merve Boluğur’dan Survivor’a mı katılacak?

“Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu” şeklinde yaptığı paylaşımla herkesi şoke eden Merve Boluğur’un 2023 Survivor’da Dominik’e gideceği konuşuluyor. Ünlü oyuncu Fenomen yarışma ile ekranlarda yer alacak. Konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987’de İstanbul’da Yugoslav göçmeni bir annenin ve İzmirli bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. Bir erkek kardeşi vardır. Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nin hazırlığında kaldı ve bıraktı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. 2006–2007 yıllarında yayınlanan Acemi Cadı dizisinde Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynadı ve bu sayede tanındı. 2007 yılında TRT’de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırdı. 2009 yılında Star TV’de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etti. 2009 yılında Keremcem’in “Yutkunamıyorum” şarkısının klibinde oynadı. 2010 yılında Kolpa’nın “Kadınım” şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte oynadı. 2010–2011 yıllarında yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Ayşegül karakterini canlandırdı. 2011–2013 yıllarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı. Mayıs 2012 yılı itibarıyla Rexona markasının reklam yüzü oldu. 2013–2014 yıllarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan’ı canlandırdı. 2014 yılında Maybelline New York’un ilk Türk marka yüzü oldu. 2017 yılında Murat Dalkılıç’ın Epik isimli albümünde yer alan Boya Gitsin şarkısında Dalkılıç ile düet yaptı. Mart 2018 yılında “Merve Boluğur” adlı kozmetik markasını kurmuştur ve ilk ürünü kırmızı ruj olmuştur. 2020 yılında kendine ait YouTube kanalını kurdu. 2022 yılında “Şşşşttt” isimli teklisini YouTube kanalından yayınladı.

24 Ağustos 2015 tarihinde şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlendi. Çift 11 Eylül 2017 tarihinde tek celsede boşandı. Boluğur, 2 Ekim 2022 tarihinde DJ Mert Aydın ile evlendi. 53 gün sonra tek celsede boşandı.

Başa dön tuşu