Magazin

Merve Boluğur’un 40 günlük evliliği bitiyor! İlk hamlesi ise şaşırttı

Geçtiğimiz Ekim ayında DJ Mert Aydın ile dünya evine giren Merve Boluğur’un evi terk etti iddia edilmişti. Ünlü oyuncunun boşanma iddiası kesinleşti taze çift ayrılıyor. Daha 40 gün önce evlenmiş olan çift soluğu mahkemede aldı. Detaylar haberimizin devamında…

2 aylık ilişkisini evlilik ile taçlandıran Merve Boluğur boşanma kararı aldı. Hatta Mert Aydın’ın kendisinden boşanmak istediği söyleniyor. Baba evine dönen ünlü oyuncunun kısa süreli olan evliliğinde yaşadığı sorunları çözmediği için boşanma kararı aldı.

40 gün dayanabildi

2 Ekim’de görkemli bir düğün ile dünya evine giren Mert Aydın ve Merve Boluğur yollarını ayırma kararı aldı ve harekete geçti. Mert Aydın’ın Boluğur ile fikir ayrılığı yaşadığı ve bu durumu çözmediği için boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Aydın avukatına talimat vererek hukuki süreci başlattı. Merve Boluğur da sosyal medya üzerinden “Olmadı, teşekkürler… Hayat bu… Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” şeklinde paylaşım yaptı. Bu kararın ardından Merve Boluğur sosyal medya hesabından yer alan Aydın soyadını kaldırdı. İlk hamlesi ise bu oldu.

Başa dön tuşu