Magazin

Müge Anlı’ya Rakip Olmuştu! Şimdi Final Yapıyor

Müge Anlı, Didem Arslan Yılmaz ve Serap Paköz’ün karşısına rakip olarak gelen Psikolog Esra Ezmeci’nin programı kısa süren yayın hayatının  ardından ekranlara veda etme kararı aldı. FOX ekranlarında izleyicisi ile buluşan ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ programı düşük reytinglerden dolayı final kararı aldı. Psikolog Esra Ezmeci’nin sunduğu program Fulya Öztürk’ün yerine gelmişti.

Ekran macerası kısa süren program düşük reytinglerden dolayı ekrana veda ediyor. Her geçen gün dizi final haberlerine alışmaya başladığımız şu günlerde gündüz kuşağı programı da  eklendi. Fox TV’de Fulya ile Umudun Olsun adlı programı sona erdikten sonra, Esra Ezmeci’nin programı başlatılmıştı ancak ünlü psikologun sunduğu program için final kararı alındı.

Fox’tan Final Kararı

FOX ekranlarında izleyici ile buluşan ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ programı bu hafta ekranlara ve izleyicilerine veda ediyor. Kanal yönetimi, programın bir türlü istediği reytingleri elde edememesi üzerine programı sonlandırma kararı aldı.

Son Kez  Ekranda Olacak

Ekran hayatına iddialı giriş yapan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ adlı program 7 Ekim 2022 Cuma günü son kez ekranlarda olacak. Programın sunucusu Esra Ezmeci Instagram’da binlerce takipçisi olan çok ünlü bir psikolog, Ezmeci Instagram hesabında hikaye kısmında sürekli takipçilerinin sorularını yanıtlıyor. Instagram üzerindeki başarısının televizyon programına yansıyacağı düşünüldü ancak işler istenildiği gibi gitmedi. Esra Ezmeci’nin başarısı ne yazık ki televizyon programına yansımadı, durum böyle olunca FOX TV  ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ programını bitirme kararı aldı. Programdaki başarısı ile kısa sürede gündüz kuşağında sevilen ve izleyiciler tarafından beğenilen Fulya Öztürk yeniden habere ve sahalara dönme kararı almış, Fulya Öztürk’ün bu kararının ardından, FOX TV’deki yeri ünlü psikolog Esra Ezmeci’ye emanet edilmişti.

Başa dön tuşu