Magazin

Seda Sayan sonunda bunu da yaptı! Bebek doğurmak yerine yumurtalarını satacak

Ünlü sanatçı Seda Sayan kendisinden yaşça küçük eşi ile 7 ay önce dünya evine girmişti. Birlikte sık sık paylaşımlar yapan çift aşklarını yaşamaya devam ediyor. 59 yaşındaki taze gelin Seda’dan ağızları açık bırakan bir karar geldi. Duyanlar resmen şoke oldu. Seda Sayan 20 yıl önce dondurduğu yumurtalarını satacak. Detaylar haberimizin devamında…

Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evliliği büyük olay olmuştu. Hatta bu yüzden oğlu Oğulcan Engin ile de arasının açıldığı iddia ediliyor. Olayların kadını olan ünlü sanatçı son açıklaması ile akıllara durgunluk verdi. 20 yıl önce dondurduğu yumurtalıklarını artık bebek sahibi olmak istemediği için satacağını söyledi.

Yumurtalıklarını satacak

TV8’in sevilen magazin Programlarından 2. Sayfa‘ya telefon ile bağlanarak yaptığı açıklama gündem oldu Seda Sayan, “Muhabir arkadaşım ‘Bu evliliği çocukla taçlandırmayı düşünüyor musunuz?’ diye sordu. Ben de benim bir yavrum, Çağlar’ın da bir yavrusu var. Biz bu işi kapattık dedim. Ben 20 sene önce yumurtalarımı dondurttum. Gençken dondurulduğunda hiçbir şey olmuyor. Yaş ne olursa olsun sağlıklı yumurtalık anneye enjekte edildiğinde gebelik mümkün oluyor. Benim onları kullanmama gerek kalmayacağı için yumurtaları satarım” demesi şaşkına çevirdi. Seda Sayan artık torun sahibi olmak istediğini söyleyerek, “Çağlar’la çocuk konularını hiç konuşmadık. Çağlar’ın bir yavrusunun olması benim için büyük avantaj. İkimiz de işlerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çağlar’ın çocuğu olmasaydı o yumurtaları kullanırdım. Ben artık torunumu sevmek istiyorum. Yumurtalarımın NFT’sini çıkartabilirim” dedi.

Başa dön tuşu