Magazin

Seda Sayan ve eşi hakkında bomba iddia! Çağlar Ökten sinirden camları mı kırdı?

Ünlü sanatçı Seda Sayan hakkında ortaya atılan bomba iddia herkesi şaşkına çevirdi. Kendisinden yaşça küçük olan Çağlar Ökten ile kavga ettiği ve bu yüzden eşinin camları kırdığı öne sürüldü. Bu iddialara Seda Sayan’dan hızlı bir şekilde yanıt geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Geçtiğimiz Mayıs ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan magazin dünyasında oldukça gündem oldu. Eşiyle birlikte sık sık seyahat eden sanatçı, Ökten ile kavga ettiği ve camları kırdığı iddia edildi.

Seda Sayan her şeyi yalanladı

Hakkında çıkan haberlere ilişkin Seda Sayan 2. Sayfa programına bağlandı ve her şeyi yalanladı. Sayan, “Hatay dönüşü valiz açarken cam patladığını fark ettik, Çağlar’ı çağırdım, koca balkon camı. Sabah kadına dedik, o da hafta sonu gelmedi. Arkadaşların evine gittik, sizden mesaj geldi. Kahkaha attım ben hatta, nazar dedik ama içime bir kurt düştü. Gece eve döndük, barikat deyince kafama takıldı, 34. kattayız. Neyse, sabah kadına dedik böyle bir durum var. Kadın beni aşağıdan aradılar, camınız kırıldıysa barikat kuralım demişler. Resepsiyona da sordum. Sonra öğrendik oraya dışarıdan asansör kuruluyor, cam kırılıyor. Onlar da Seda Sayan deyip korktular söylemediler. Güvenlik zafiyeti var, evde cam patlıyor biz bunu magazinden öğreniyoruz. Bu olayı büyüteceğim, yönetime de söyledim.” dedi.

Seda Sayan konuyla alakalı rezidansın yönetimini suçladı ve, “Kocamın telefonu var sizde nasıl aramazsınız! Tuhaf. Yayından sonra döneceğim o zaman görecekler” diyerek olayın peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Başa dön tuşu