Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’ya dava mı açacak? Kafaları karıştıran paylaşım

Sosyal medya paylaşımları ile adından sık sık söz ettiren Şeyma Subaşı yaptığı paylaşım ile herkesi şaşkına çevirdi. Mohammed Alsaloussi ile düğün hazırlıkları yapan Subaşı, Acun Ilıcalı’ya gönderme mi yaptı? Acun Ilıcalı’ya dava mı açacak? Detaylar haberimizin devamında…

Kızı Melisa ile yaptığı son paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı. 2017 yılında Acun Ilıcalı ile evlenen bir yıl evli kalan Subaşı ve Ilıcalı daha sonra tek celsede boşanmıştı. Melisa’nın velayetini babası almıştı. Uzun zamandır Acun Ilıcalı’da olan Melisa için Şeyma Subaşı dava mı açacak?

“Annesi nerede yaşıyorsa, kızı da orada onunla yaşayacak”

Bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabı üzerinden kızıyla bir karesini paylaşarak, “Benden ayrılmak istemiyor. ‘Anne beni karnına geri koyup yanında götürsene. Hayırlısıyla ve inşallah, annesi nerede yaşıyorsa, kızı da orada onunla yaşayacak” şeklinde paylaşım yaptı. Bu durum üzerine herkes Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’ya velayet davası açacağını düşündü. Henüz taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Başa dön tuşu