Magazin

Taner Karadağlı’nın yeni dizisi belli oldu! Teşkilat’ı bile geçecek

Ünlü oyuncu Tamer Kardağlı’nın yeni projesi belli oldu. Son olarak Engin Günaydın’ın başrol olduğu Andrapoz dizisinde rol alan oyuncu ‘Serhat’ isimli dizide yer alacak. Detaylar haberimizin devamında…

Son karakteri ile eleştirilere maruz kalan Tamer Karadağlı, Çocuklar duymasın ile ün kazanmış daha sonra savaşçı gibi başarılı yapımlarda yer almıştır. Andrapoz dizindeki karakteri ile pek beğenilmeyen Karadağlı polisiye dizisi ile geri dönüyor.

Serhat dizisi ile geri dönüyor

Ünlü oyuncu kendi yapım şirketi ATK’nın dizisinde rol alacak. Karadağlı yapımcılığını da üstlendiği Serhat dizisinde Güneydoğu’dan İstanbul’a gelen bir özel harekat polisine canlandıracak. Dizi, TRT Dijital platformunda seyirci ile buluşacak. Nefise Karatay, Volkan Severcan, Demir Karahan, Muhammet Emre Kaya, Tutku Topaç, Haluk Özenç, Filiz Çelik, Mert Özbek, Burcu Karakaya, Pınar Tuncegilve Tamer Yiğit gibi isimler yer alıyor.

Tamer Karadağlı kimdir?

Tamer Karadağlı, 24 Mayıs 1967’de Ankara’da dünyaya geldi. Türk oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı. Azeri kökenli olan ailesi Kars’ın Sarıkamış ilçesindendir. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşen Karadağlı, Türkiye’ye dönmüş sonra tekrar ABD’ye gitmiştir. Lise son sınıfta kesin dönüş yaptığı yıllarda ise sıklıkla Akün Sineması’na giderdi. Bir yandan da lise yıllarında onun için bir tutku olduğunu belirttiği seslendirme sanatına başlamıştır. Sonra Shakespeare’in “Kuru Gürültü” adlı oyununu hem Türkçe hem İngilizce oynamış ve böylece Bilkent Üniversitesi macerası başlamıştır. TED Ankara Kolejinden sonra Çankaya Lisesinden ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan sanatçı, ilk filmini 1993 yılında çevirdi. Ferhunde Hanımlar dizisiyle ün kazandı. Birçok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yapan Karadağlı, kendisi gibi oyuncu olan Arzu Balkan ile evliydi. Çiftin Zeyno isminde bir kızları bulunmaktadır. Çift 2007 yılında boşanmıştır. Çocuklar Duymasın adlı dizide rol almıştır.

Başa dön tuşu