Magazin

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek aşk mı yaşıyor? Güzel oyuncu her şeyi açıkladı

Ünlü oyuncular hakkında bomba iddia. Yıllar önce Kara Para Aşk dizisinde partner olan çift oldukça ilgi görmüş ve dizinin hayranları  bu aşkın gerçek olmasını istemişti. Ortaya atılan bir iddiaya göre iki başarılı oyuncu Paris’te tatil yaparken görüntülenmiş. Detaylar haberimizin devamında…

Kara Para Aşk, 2014-2015 yılları arasında yayınlanan aksiyon ve drama türündeki televizyon büyük ilgi gören dizidir. Başrollerini Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve Erkan Can yer alıyordu. Dizide büyük bir aşk yaşayan Elif ve Ömer’in hikayesini anlatıyordu. Son çıkan haberlere göre ikilinin gizli gizli aşk yaşadığı ve Paris’te tatilde olduğu iddia edildi.

“Aşk yaşayan Elif ve Ömer…”

Güzel oyuncudan cevap gecikmedi ve her şeyi anlattı. Tuba Büyüküstün sosyal medya hesabından, “Aşk yaşayan Engin ve ben değiliz karıştırmayın. Elif ve Ömer… Ve evet çok güzel bir aşk hikayesiydi. Dünyanın pek çok yerinde birçok kişinin hala bu aşkın etkisinde olması tesadüf olmasa gerek. Herkes yeteri kadar sevinip, üzülüp üzerine konuşup tartıştıysa artık sakinleşebiliriz. Ya da bu dedikoduya gerçekten inanıyor musunuz? demek için birkaç gün daha beklemese miydim?” şeklinde bir paylaşım yaparak her şeyi yalanladı. Diziden bir sahne paylaşıldığını söyledi.

Başa dön tuşu