Magazin

Tuzak Dizisinin Konusu Ne? Tuzak Ne Zaman Başlıyor?

Büyük bir heyecan ile beklenen Tuzak dizisinin yayın tarihi ve afişi ile paylaşıldı. TV8 ekranında yayınlanmaya hazırlanan diziye şimdiden ilgi büyük.  Senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeye hazırlanan “Tuzak” dizisi gelecek hafta yayınlanmaya başlayacak. 19 Ekim Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşacak olan, yönetmenliğin koltuğunu ise Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin senaryosunu ise  birbirinden değerli oyuncular yer alıyor; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu kaleme alıyor. Dizinin afişi de etkili bir senaryo ve profesyonel bir oyuncu kitlesinin olduğunu anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin gibi birbrinden başarılı oyuncular rol alıyor.

“Tuzak”ta çocukluklarının yaşanmasına izin verilmeyen üç kardeş Umut, Mahir ve Umay’ın intikam hikayesi anlatılıyor.

Genel Hikaye ise şu şekilde: Kimin iyi kimin kötü, kimin gerçek kimin sahte olduğunun anlaşılmadığı bu dünyada ortak bir amaç uğruna için birleşmiş üç kardeş Umut Mahir ve Umay’ın zaman geçtikçe sandıklarının aksine hiç de kuvvetli bir bağları olmadığını anlamaları üzerine, birbirlerine uzak, babalarının onayını ve konforlu hayatlarını birbirlerinden daha çok sevdiklerini sanan Ceren, Güven ve Mete kardeşlerin ortak düşmanları olduklarında karşı nasıl birbirlerine bağlandıklarını ve aralarında ki asıl bağın ne olduğunu ekranlarda izleyeceğiz.

Umut adeta ölesiye nefret ettiği bu aileden intikam almaya çalışıyor. Umut’un en büyük sorunu ise hayatının aşkı olduğunu fark ettiği Ceren’dir. Ceren’in ise kötü bir avukat Çınar Yılmaz olarak tanıyıp aşık olduğu Umut’un kim olduğuna dair ve ne yapmaya çalıştığına dair herhangi bir fikri yoktur. Böylece ailesinin ve kendisinin tüm geleceğini, kaderini aşık olduğu bu adamın ellerine bırakacaktır.

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve oyuncu şu an 32 yaşında . Eğitimlerini ise Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında başarılı ile tamamlayan Akın Akınözü, daha sonralarında ise oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Akın Akınözü, 2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyer hayatına adım atmıştır.

2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy gösteren genç oyuncu Akın Akınözü daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde de bir süre rol almıştır.

Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterini canlandıran oyuncu bu rolü ile kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. Başarılı  oyuncu 1.80 boyunda, 76 kilo ve Oğlak burcudur.

Akın Akınözü Kimdir?

2015 Muhteşem Yüzyıl :Kösem İvan Ali -Yardımcı Karakter

2016 Arkadaşlar İyidir: Yunus Çağlayan , Yardımcı Karakter

2017-2018 Aslan Ailem : Murat Aslan , Başrol Oyuncusu

2017-2018 Payitaht: Abdülhamid : Ömer , Yardımcı Karakter

2019- Hercai :  Miran Aslanbey ,Başrol Oyuncusu

Başa dön tuşu