Magazin

Uğur Akkuş hakkında bomba iddia! Kızını kaçırıp şiddet uyguluyor iddiası

Ünlü iş insanı Uğur Akkuş bir şiddet iddiası ile yine gündemde. Geçtiğimiz haftalarda Ebru Şallı’ya seyir halindeki aracında şiddet uyguladığı Şallı’nın trafikteki vatandaşlardan yardım istediği öne sürülmüştü. Ünlü manken bu durumu kesin bir dille yalanlamıştı. Akkuş şimdi de eski eşinden olan kızını kaçırıp şiddet uyguladığı iddiası ile suçlanıyor. Detaylar haberimizin devamında…

Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin sosyal medya hesabı üzerinden kızının kaçırıldığını söyleyerek yardım istedi. Bu durum üzerine magazin dünyası şok yaşarken, Derin’den ardı ardına paylaşımlar ve şoke eden iddialar gelmeye devam etti.

“Beni kucağına alarak oraya zorla soktu”

Sosyal medya hesabı üzerinden birbiri ardına paylaşımlar yapan Gonca Derin ilk olarak, “Destek rica ediyorum, kızım kaçırıldı. Şiddet görüyor, beni arıyor. Bulamıyoruz. Lütfen kızıma bir şey olmasın. Kendi ayağına sıkma bırak çocuğumu, kaçamazsın. Tutuklanacaksın yapma. Sabaha kadar buradayım. Çıkmazsa sabah Müge Anlı’nın kapısındayım” dedi ve kızına ait olduğunu ileri sürerek, “Beni kucağına alarak oraya zorla soktu, ben de altıma yaptım. Lütfen beni gelin alın. Lütfen çabuk gelin” şeklinde bir ses kaydını paylaştı.

Bu durum üzerine hakkında çıkan iddialara Uğur Akkuş’tan cevap geldi. Yine sosyal medya üzerinden yazı paylaşan Akkuş, , “Hakkımda yine asılsız bir takım İftiralar atılmış; kendi çocuklarımı kaçırdım diye. Bakmakla korumak, kollamak ilgi ve sevgi göstermekle sorumlu olduğum kendi çocuklarım, ara tatilde mahkeme kararı ile usulüyle pedagog eşliğinde aldırıp tatile çıkardım bütün karalama asılsız iftiralara artık inanmayın lütfen!” diyerek her şeyi yalanladı. Daha sonra Gonca Derin, “Kızımızı Feriköy Çocuk Şube’ye teslim ettiler. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Destek olan, dua eden herkese çok çok teşekkür ederim. Sabah 05.30’da kızımızı aldık, evimize gidiyoruz. Şükürler olsun”  şeklinde bir paylaşım yaparak kızını bulduğunu söyledi. Olayların doğruluğu ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Başa dön tuşu