Magazin

Yalnız Kurt ne zaman başlıyor?

İlk sezonu ile hatırı sayılır bir izleyici kitlesi yakalayan ATV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Yalnız Kurt dizisinin yeni sezonun detayları izleyiciler tarafından araştırılıyor.Ekranlarda yeni sezon dizilerin başlamasıyla beraber, Yalnız Kurt  dizisinin 2. sezon tarihi de merak konusu oldu. İşte konuya dair merak edilen ayrıntılar siz değerli okurlarımız için haberimizde.

İlk sezonu ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan izleyici kitlesi yakalayan Yalnız Kurt dizisinin yeni sezonu için araştırmalar iyice artmış durumda. Ekranlarda yeni sezonun başlaması ile beraber, Yalnız Kurt dizisinin 2. sezon tarihi de merak konusu oldu. İşte konuya ilgili merak edilen ayrıntılar…

ATV’nin ilgi ile takip edilen dizilerinden biri olan Yalnız Kurt’un, yeni sezonu ile ilgili merak edilen araştırmalar devam ediyor. İlk sezonu ile çok büyük ilgi gören dizinin 2. sezonun ne zaman başlayacağına ilişkin merak edilenler haberimizde. Peki, Yalnız Kurt yeni sezon tarihi açıklandı mı?

Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlıyor 2022? Yalnız Kurt yeni sezon tarihi açıklandı mı, hangi gün yayınlanacak? Yalnız Kurt yeni oyuncuları kimler? Merak edilen detaylar siz değerli okurlarımız için haberimizde.

YALNIZ KURT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yalnız Kurt dizisinin yeni sezonunun kısa bir süre önce çekimleri başladı. Merakla beklenen 2. sezonun Başrollerinde Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Kürşat Alnıaçık ve Murat Han gibi oyuncuların yer aldığı Yalnız Kurt dizisi, 14 Ekim 2022 Cuma akşamı saat 20:00’da ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlıyor 2022? Yalnız Kurt yeni sezon tarihi açıklandı mı, hangi gün yayınlanacak? Yalnız Kurt yeni oyuncuları kimler? İşte merak edilen sorunun yanıtları siz değerli okurlarımız için haberimizde.

YALNIZ KURT YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosuna Brezilyalı yıldız Jessica May, Recep Çavdar, Cihan Kurtaran ve Alper Saylık,Yalçın Hafızoğlu, Hakan Bilgin, Hazım Kömükçü, Mesut Asutay, Gökçe Özyol, gibi sevilen oyuncular dahil  olmuştu.

Yeni sezon için ise Osman Sınav deneyimli oyuncu aktör Altan Gördüm’le anlaştı.

YALNIZ KURT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Topal’ın, Sare ve Ela’yı kaçırarak tuzak kuran   Altay,  düşmüş olduğu uçurumdan kurtulur. Mira ise yaralanmış, Sare ve Ela ise rehinedir. Altay, Topal’ın onlara kötü bir şey yapmasını engellemek için hızlı olmalıdır.

Viking, Kuzey Irak’ta cezaevinde devletin kendisini diplomasi ile kurtarmasını beklerken sürpriz bir ziyaretçisi gelir. Bu sürpriz ismin Viking’i cezaevinden kurtarmak için şart sunar. Viking bu koşulu kabul etmek durumunda  kalsa da mevcut durumu avantaja dönüştürecek bazı planları da hazırdır. Yaralı bir halde Topal’ın elinden kurtulan Mira, Altay ile beraber hangara gelir. Gidecek herhangi bir yeri olmayan Mira’yı Altay hangarda ağırlar. Mira ise Altay’ın odasında ise Yavuz Yıldırım’a ait olan defterini bulur. Mira’nın kafasında Altay a ilişkin bazı detaylar yerine oturmaya başlar. Altay’ın, Yavuz Yıldırım’ın oğlu artık biliyordur.

Başa dön tuşu