GündemMagazin

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz dalga konusu oldu! Altın Kelebek Ödül töreninde giydiği kıyafet şaşkına çevirdi

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz dün akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek ödüllerinde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Başarılı sanatçının hem konuşması hem de kıyafeti alay konusu oldu. Detaylar haberimizin devamında…

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri geçtiğimiz akşam sahiplerini buldu. Yargı dizisi birçok dalda ödül kazanırken bu yılın ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü ise Pınar Deniz’e gitti. Deniz simsiyah takım elbisesi ile gündem oldu.

Alay konusu oldu

Her yıl büyük bir tören ile sahiplerini bulan Altın Kelebek ödüllerinde bu yıl da damga vuran isimler oldu. Geçtiğimiz yıl Melis Sezen’in çok konuşulduğu törende Pınar Deniz alay konusu oldu. Deniz ilk olarak kıyafeti ile dikkat çekti. Siyah takım kravat şeklinde ve altında da uzun bir etek giyen Pınar Deniz pek beğenilmedi. Üstüne yaptığı konuşma ise şaşkına çevirdi. Deniz, “İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim” dedi. Birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Başa dön tuşu