Magazin

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam Yaktı geçti! Kızgın kumlar üstünde sere serpe poz verdi! Ya

Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile büyük bir hayran kitlesi kazanan Şevval Sam çölde verdiği pozları ile gündem oldu. Sarı kumların üzerinde bembeyaz elbisesi ile verdiği pozlar ile herkesi büyüledi. Detaylar haberimizin devamında…

Yasak Elma dizisinde uzun zamandır rol alan Şevval Sam, güzelliği ve fiziği ile hayranlarını büyülüyor. Hem sesi hem de oyunculuğu dikkat çeken ünlü sanatçı çölde verdiği pozları ile gündem oldu.

Kızgın kumlarda serin pozlar

6 sezon boyunca Ender rolü ile büyük bir hayran kitlesi kazanan ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden peş peşe yaptığı paylaşımları ile adından söz ettirdi. 49 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkartıyor. Sarı kumların üzerinde beyaz elbisesi ile bir yıldız gibi parlayan Şevval Sam pozları ile kendine hayran bıraktı. Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.

Şevval Sam kimdir?

Şevval Sam, 11 Kasım 1973’te İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi Leman Sam şarkıcı, babası Selim Sam müzisyendir. Kendisinden iki yaş büyük Şehnaz adlı bir ablası vardır. İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’nda okuyan Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı. 1993-1999 yılları arasında Beşiktaş’ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu oldu. Sam, aynı zamanda çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

Başa dön tuşu