CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş'ın Basın Danışmanı Ferhat Özbakış, 'mutlak butlan darbesinin parçası olmayı vicdanen kabul edemeyeceğini' belirterek görevinden istifa etti. Özbakış, açıklamasında CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı'nın Özgür Özel olduğunu vurguladı.
Özbakış istifa metni şu yönde:
'Henüz çocuk yaşta Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında mücadele etmeye başlamış; Lise Komisyonu Başkanlığı, Gençlik Kolları yöneticiliği ve ana kademe ilçe yöneticiliği görevlerinde bulunmuş bir Cumhuriyet Halk Partili olarak;
Mutlak butlan darbesinin herhangi bir parçası olmayı vicdanen kabul edemeyeceğim için, 2023 yılından bu yana sürdürdüğüm Konya Milletvekili Barış Bektaş'ın TBMM Milletvekili Danışmanlığı görevinden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel'dir ve asıl olan maaşlar, ünvanlar değil Cumhuriyet Halk Partisi'dir.'






Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!